Градински мебели

001
Пластмасов градински стол
87,80 лв. без ДДС

002
Пластмасов градински стол зелен
64,30 лв. без ДДС

003
Пластмасов градински стол
134,60 лв. без ДДС

004
Градински стол от изкуствен ратан
181,40 лв. без ДДС

005
Градински стол от изкуствен ратан
112,30 лв. без ДДС

006
Градински стол от изкуствен ратан
123,50 лв. без ДДС

007
Градинска маса правоъгълна, изкуствен ратан и стъклен плот
581,10 лв. без ДДС

008
Градинска маса квадратна, изкуствен ратан и стъклен плот
422,80 лв. без ДДС

009
Градинска маса правоъгълна, изкуствен ратан и стъклен плот, с долен плот от ратан
220,90 лв. без ДДС

010
Пластмасова градинска маса
253,50 лв. без ДДС

011
Дървена градинска маса сгъваема
387,40 лв. без ДДС

012
Градинско кресло от изкуствен ратан
253,50 лв. без ДДС

013
Градинско кресло от изкуствен ратан
321,80 лв. без ДДС

014
Градинско кресло от изкуствен ратан, с възглавници за седалката и облегалката
731,20 лв. без ДДС

015
Канапе двойка от изкуствен ратан, с възглавници за седалката и облегалката
1228,50 лв. без ДДС

016
Канапе тройка от изкуствен ратан, с възглавници за седалката и облегалката
1690,00 лв. без ДДС

017
Градински комплект - маса със стъклен плот и 4 стола от изкуствен ратан (овални, с подлакътници).
780,00 лв. без ДДС